De ce să îți achiziționezi o tabletă? TOP 6 motive care te vor convinge

by Sorin Haut

Atunci când vine vorba de gadgeturi, tabletele sunt pe listele de dorințe ale tuturor oamenilor. Dispunând de sisteme de operare mai inteligente, mii de aplicații personalizate și rețele mai rapide, acestea au evoluat foarte rapid, fiind foarte dorite de toți pasionații de tehnologie.

Iată de ce ar trebui să îți achiziționezi o tabletă

1. Te poți juca, te poți uita la filme și poți citi cărți. Da, poți să citești sau să vizionezi un film și de pe telefon, doar că dimensiunea mai redusă a ecranului poate minimaliza plăcerea activității în sine. Pentru o vizionare cât mai plăcută, este nevoie de un ecran mai mare și de o rezoluție mai mare. Iar tabletele dispun deja de aceste specificații. În plus, există o mulțime de aplicații de divertisment personalizate, care sunt perfecte pentru tablete.

2. Sunt rapide, precum un laptop, deși au o pătrime din dimensiunea acestuia. Tabletele sunt, acum, alternative serioase la laptopuri. Acestea au la fel de multă viteză de procesare, precum un laptop. În plus, sunt și portabile, multe dintre ele putând fi purtate în geantă sau chiar în buzunarul unei haine. În plus, dacă nu ești un fan al tastaturii pe ecran, tabletele noi facilitează adăugarea de periferice și accesorii. La fel ca laptopurile, acestea pot fi protejate (și chiar personalizate) cu ajutorul huselor special create pentru tablete (pentru o tabletă care să țină pe termen lung, alege o husa de la Lerato și bucură-te de o experiență fără cusur cât mai mult timp).

3. Sunt foarte accesibile. Deși funcționează aproape la fel de bine precum un laptop, tabletele sunt mult mai ieftine. De asemenea, există tablete al căror preț este chiar și mai mic decât cel al telefoanelor mobile. Poți să vezi aici o serie de tablete al căror preț este sub o mie de lei.

4. Poze, videoclipuri și multe altele. Deși tablete nu se potrivesc niciodată cu telefoanele, în ceea ce privește dimensiunea și confortul care vine odată cu aceasta, majoritatea fac fotografii și videoclipuri surprinzător de bune din punct de vedere calitativ. Dimensiunea mai mare a tabletei găzduiește un senzor de lumină mai mare, iar spațiul suplimentar de pe ecran permite instalarea mai multor instrumente de editare. În plus, toți acești pixeli fac până și fotografiile de o calitate medie să pară uimitoare.

5. Utile pentru conferințele video. Dacă, spre exemplu, copiii tăi sunt plecați departe, la facultate, sau ai prieteni în diferite colțuri ale lumii, tabletele sunt perfecte pentru conferințele video, în care îi poți vedea și auzi pe cei dragi ție. Noile aplicații și rețele fac videoconferințele să fie mai plăcute ca niciodată.

6. Spațiul nu mai reprezintă o problemă. Toate tabletele dispun de servicii cloud, unde toate fișierele (fotografiile, videoclipurile, notițele, mesajele), pot fi salvate și sincronizate, pentru a nu exista riscul ca acestea să se piardă. În același timp, mulțumită abonamentelor cloud, poți beneficia de spațiu de stocare nelimitat.

Așadar, dacă te gândeai să îți achiziționezi o tabletă, dar nu găseai utilitatea acesteia, tocmai ai aflat câteva dintre numeroasele motive care să te motiveze să faci acest pas. Astfel, vei beneficia atât de un laptop, cât și de un telefon, într-un singur dispozitiv.

Sursa foto: shutterstock.com

 

Facebook Comments