De ce s-a retras Ana María Orozco din viața publică

by Dana B.

Ana María Orozco a devenit una dintre cele mai iubite și cunoscute actrițe columbiene după apariția sa în celebra telenovela la sfârșitul aniilor `90, „Betty cea urâtă”. Aceasta a trecut printr-o transformare uluitoare și este o femeie foarte frumoasă la vârstă de 44 de ani, reușind în continuare că atragă toate privirile când apare în vreo încăpere.

După apariția în telenovela de succes, notorietate și faima câștigată peste noapte au devenit copleșitoare pentru Orozco, care a luat decizia neașteptată de a se retrage timp de trei ani din viața publică, refuzând să mai apară în telenovele.

„A fost totul foarte intens și tot ce este în exces se transformă în ceva rău. A fost un pic copleșitor, dar am putut să mă opresc și să-mi iau puțin timp pentru mine”, a declarat actrița, referindu-se la faptul că s-a speriat pentru că, brusc,  presa voia să știe cât mai multe lucruri din viața ei privată.

„Nu aveam nimic de ascuns, dar mi s-a părut dificil. Am fost tot timpul mai rușinoasă și îmi plăcea să stau la  adăpost. Asta am simțit și mi s-a părut mai important să mă dedic familiei mele”, a mai explicat aceasta.

În mod uimitor, Orozco a atras admirația oameniilor și a devenit foarte iubită interpretând,  culmea, rolul unei tocilare urâte, ci nu al unei femei incredibil de frumoasă, așa cum se întâmplă de obicei. În film, eroina, pe nume Beatriz Pinzon Solano,   se îndrăgostește de șeful ei, unul dintre cel mai râvniți burlaci.  Cu breton, părul prins în coadă, cu haine nepotrivite deloc pentru vârsta ei, ci mult mai bătrânicioase, și cu aparat dentar, ea reușește să cucerească inimile tuturor și la final se transformă într-o femeie frumoasă așa cum este și în viața reală.

 

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments