De ce s-a supărat Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi

by Cristian Dobre

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt cel mai controversat cuplu de noi, iar în ciuda tuturor despărțirilor cei doi sunt din nou împreună, însă iată că mai tot timpul între ei intervin neînțegeri. Vedeta e din nou supărată pe iubitul afacerist!

Pai dacă dragoste nu e, nimic nu e! Cam așa stau lucrurile în relația Biancăi Drăgușanu cu Alex Bodi, care în ciuda a tuturor despărțirilor cu scandal pe care le-au avut până acum, cei doi reușesc de fiecare dată se se împace spunând că asa este relația lor și nu o pot schimba.

Ei bine, deși au trecut și peste ultima ceartă, între ei există iată din nou neînțelegeri, iar asta se întâmpla din cauza unei banale fotografii.

Bianca Drăgușanu a povestit totul pe pagina sa de socializare, direct din sala de sport!

Bianca Drăgușanu, din nou supărată pe Alex Bodi!

Vedeta le-a spus fanilor, direct de la sala de gimnastică, că e foarte supărată pe Alex Bodi, deoarece l-a rugat pe afacerist să-i facă niște imagini, iar acestea se pare că nu sunt pe gustul vedetei.

”A vrut să mă ajute, dar mi-a făcut niște poze îngrozitor de urâte, parcă face intenționat (…) El când îmi face mie poze îmi face cele mai urâte poze din univers”, a spus Bianca Drăgușanu pe pagina sa de Instagram!

Chiar și așa, vorbim despre doar o mică neînțegere între ei, căci Bianca Drăgușanu și Alex Bodi sunt tot împreună și petrec foarte mult timp în doi!

Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de afacerist!

În urmă cu mai multe săptămâni în presă s-a speculat faptul că Bianca Drăgușanu ar fi fost bătută de iubitul său, Alex Bodi! Deși au fost întrebați cu privire la această informație, cei doi nu au spus nici da, dar nici nu a ceea ce s-a întâmplat.

Vedeta a trecut peste momentul de unde a început ”să dea din casă”, iar acum se pare că are o relație bună cu afaceristul!

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments