De ce a pus Pepe proiectele de televiziune pe planul doi

by Dana B.
Please follow and like us:

Pepe, declarație neașteptată în direct la tv. Artistul a fost invitat la “Star Matinal” să vorbească despre noua piesă şi despre planurile sale de viitor. Acesta a dezvăluit că de data asta a pus pe locul doi proiectele în televiziune, mărturisind că vrea să se concentreze mai mult pe muzică.

La începutul anului, artistul nu s-a regăsit în proiectele care urmau să apară la tv. “Mai putine apariţii pe tv, mai multe în muzică, la începutul anului nu m-am regăsit în niciun proiect şi am zis să iau o scurtă pauză” a declarat Pepe, la “Star Matinal”.

Pepe a vorbit şi despre turnee şi concertele din următoarea perioadă.  “Aşa că prefer până la un nou proiect să fiu liber de contract, cum se zice şi să promovez mai mult partea muzicală şi să merg in turnee.”  a declarat Pepe,la “Star Matinal”. Toate declaraţiile în video de mai jos.

Cântărețul Pepe are o carieră de suces, dar și o familie fericită alătri de soția sa, Raluca, și de cele două fiice ale lor, Maria și Rosa. Aceasta din urmă împlinește 2 ani și a fost sărbătorită în avans cu o petrecere fastuoasă.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments