De ce nu vrea Jojo să se mărite cu Paul Ipate

by Dana B.

Jojo nu vrea să se mărite cu Paul Ipate. Chiar dacă toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare dintr-un moment în altul, actrița a mărturisit că nu se gândește la căsătorie.

Jojo nu vrea să se mărite cu Paul Ipate și a vorbit pentru prima oară despre motivul pentru care nu vrea să facă acest lucru. Actrița a povestit și despre legătura pe care fiul ei Achim, o are cu micuța Zora. „Nu mă mai mărit. M-am măritat o data. A fost suficient. Am zis ca daca prima oara a mers cum a mers, de data asta să încerc și altfel”, a mai declarat Jojo la Kanal D.

Jojo nu vrea să se mărite cu Paul Ipate, tatăl fetiței ei

„Are și Achim, din când în când, câte un semn de întrebare. Deși nu a fost gelos niciodata, el mereu și-a dorit o surioară. Văzând că surioara lui crește, e dragălașă, mi-a spus că ar vrea sa fie iar bebelus. I-am explicat că nu se poate! Dar o iubeste foarte mult. Sunt înspăimântata când, din atâta iubire, o ia în brațe și fuge cu ea prin casa. Innebunesc! Mor de frica! Il vad prin living. O tine în brate strâmb, intr-o parte asa, pare ca o sa cada in orice moment. El zice: ‘O tin bine, mami, o țin cum m-ai învățat’. Iar Zora e în brațele lui, sugrumată”, a spus Jojo la Teo Show.  Jojo și Paul Ipate și-au botezat fetița, în luna martie. Actrița a postat pe blogul personal, mai multe fotografii, alături de care a dezvăluit amănunte mai puțin știute despre eveniment.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments