De ce nu-și mai poate vedea George Burcea cele două fetițe

by Cristian Dobre

George Burcea traversează o perioadă extrem de grea. Din cauza epidemiei de coronavirus, actorul nu își mai poate vizita cele două fetițe, care locuiesc acum cu mama lor, după ce actorul a decis să plece de acasă. Andreea Bălan a luat hotărârea să se izolele în casă, împreună cu fetele și mama ei.

În această perioadă, Ella și Clara Maria sunt izolate la domiciliu alături de mama lor, iar tatăl lor, deși locuiește extrem de aproape de ele, nu le va vizita. „În perioada asta, cu epidemia de coronavirus în desfășurare, George a decis să nu mai meargă acasă la Andreea Bălan. Nu își va mai vedea fetițele o perioadă. Oricum ar fi fost oarecum dificil, Andreea Bălan a decis să se izoleze acasă, cu cele două fetițe și mama ei, și ar fi fost greu de convins să mai lase pe cineva în casă.

Andreea este extrem de precaută, se teme pentru fetițele și pentru mama ei, nu vrea să le expună, indiferent de cine este vorba. Din fericire, Andreea și George nu s-au certat și pe această temă, el a anunțat că, o perioadă, până trece epidemia, va sta departe”, au declarat surse din anturajul celor doi pentru wowbiz.ro.

De altfel, Andreea se străduiește să le găsească de lucru micuțelor, deoarece este extrem de dificil să ții ocupați în casă doi copii de vârste mici. „Gătește cu ele, se joacă toată ziua și e foarte atentă cu micuțele ca să nu se plictisească. Cu concertele amânate, cu repetițiile puse în pauză, Andreea s-a dedicat exclusiv fetițelor”, a mai declarat sursa pentru publicația menționată.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments