De ce nu se mai mărită Mihaela Rădulescu

by Cristian Dobre

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner au o relație care a rezistat în fața timpului. Ba mai mult, cei doi au devenit parcă tot mai discreți cu povestea lor de dragoste, așa că detaliile vin tot mai rar. Sunt mulți care se întreabă, mai ales, când vedeta se va mărita din nou.

Când se căsătoresc Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner? Dacă este să ne luăm după cele declarate de vedetă, răspunsul este că… niciodată.

Într-un interviu, Mihaela a lămurit curiozitățile pe care diverși oameni le-ar putea avea despre ea, incluzând zvonurile unei așa zise despărțiri de Felix Baumgartner, dar și cele despre măritiș.

De ce nu se mai mărită Mihaela Rădulescu

„Nu mai vreau să mă mărit, nu trăiesc ce vor alții, ci doar ce are sens total pentru mine”, a explicat vedeta, pentru VIVA!

„Și dacă o relație cu un bărbat de pe altă planetă mă face fericită și trebuie să ne întâlnim în cosmos ca să fim fericiți, o s-o fac, fără selfie.”

Chiar dacă sunt împreună de ceva vreme, Mihaela și Felix nu stau toată ziua unul lângă altul. Din contră, cei doi au parte de o relație la distanță în majoritatea timpului. Așa au apărut și zvonurile unei răciri.

„Credeți ce doriți, eu trăiesc numai ce-mi place. Și cred că am dovedit asta de mult”, a fost tot ce a spus Mihaela Rădulescu, vis-a-vis de acest subiect.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments