De ce nu s-au căsătorit Adina de la Heaven și Glance

by Cristian Dobre

Adina de la Heaven a dat din casă și a spus care este motivul neînțelegerilor din relația sa cu Glance. Totodată, frumoasa blondă a dezvăluit și de ce aceștia nu s-au căsătorit!

Adina de la Heaven se poate considera o femeie împlinită. Frumoasa cântăreață are tot ce și-ar putea dori. Pe plan profesional, lucrurile îi merg foarte bine, iar când vine vorba despre partea sentimentală, artista are doar motive de laudă, bucurându-se de un partener loial și iubitor și de fetița lor superbă, Zaynab.

Adina de la Heaven, motivul neînțelegerilor din relația cu Glance

După cum bine știți, Adina de la Heaven a fost întotdeauna o fire transparentă. Indiferent de subiect, celebra cântăreață nu s-a ferit și a spus lucrurilor pe nume. Chiar dacă este vorba despre intimitatea ei, artista a dezvăluit care este motivul neînțelegerilor din relația cu Glance.

Potrivit spuselor cântăreței, ceea ce iscă uneori subiecte de ceartă este faptul că Adina de la Heaven nu obișnuiește să gătească foarte des, iar partenerul său este un gurmand convins.

„Nu e nici de departe relația perfectă. Nu sunt genul de persoană care să zică că e numai lapte și miere și dupa divorțăm, cum se întâmplă. Nu pot să zic că sunt gospodina perfectă și lui îi place să mănânce. Avem contre de multe ori pe treaba asta, să învăț să gătesc arăbește”, a declarat Adina de la Heaven într-o emisiune tv.

De ce nu s-au căsătorit

Ba mai mult, Adina de la Heaven a spus și de ce ea și Glance nu au ales să se căsătorească. Vedeta susține faptul că nu crede în instituția căsătoriei și că pentru ea un asemenea act nu are o așa mare importanță, punând respectul pe primul plan.

„Dacă un bărbat vrea să facă ceva, o face și cu tine de mână. A fost înțelegerea noastră de la început. Când nu mai simțim, ne spunem „la revedere”. Ăsta e și motivul pentru care nu ne-am căsătorit până acum. Nu cred în această instituție a căsătoriei. Un act nu te ține și atunci e mai important respectul”, a adăugat vedeta.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments