De ce nu mai iese Speak în cluburi

by Cristian Dobre

Ștefan Sprianu, alias Speak, nu a mai fost la o petrecere în club de ani buni. Când este invitat la zilele de naștere ale prietenilor săi, refuză, să meargă, dar le trimite cadourile la timp.

La 32 de ani, cu multe nopți pierdute prin cluburi sau la alte evenimente, Speak, a ajuns la vârsta la care are mai degrabă dorințele unui… pensionar. Artistul s-a săturat de viața de noapte, mai ales de petrecerile organizate în cluburi, pe care le consideră o pierdere de timp.

Fostul iubit al Adelinei Pestrițu ne-a mărturisit că preferă să vadă un film acasă decât să chefuiască în gălăgie. Din acest motiv, refuză chiar și invitațiile amicilor la zilele lor de naștere. Le trimite cadourile prin alți invitați și îi anunță, direct, că nu va fi prezent.

Nu merg prin cluburi, nu am mai fost de mult timp. Să ies prin club când nu am ce să fac, nu, în nici un caz. Mă mai cheamă prietenii la petreceri, la zile de naștere. Le spun că mai bine le trimit cadourile, dar nu vin. M-am săturat, nu mai pot. Prefer să dorm sau să mă uit la un film’, a declarat acesta pentru Libertatea.

Totuși, Speak, cel care mărturisea recent că doarme doar șase ore pe noapte, a fost prezent, recent, la o petrecere într-un club și a dezvăluit motivul pentru care a făcut acest lucru:

Am venit pentru că e o altfel de petrecere, nu e o seară normală în club. Am venit pentru socializare’.

 

Sursa:libertatea.ro

Facebook Comments