De ce nu își găsește Margherita un partener pe placul ei

by Cristian Dobre

Margherita de la Clejani afirmă că nu are deloc noroc în dragoste. Fiica Clejanilor nu reușește să își găsească un partener pe placul ei.

Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, a făcut declarații după ce s-a spus că s-a despărțit de iubit.

Margherita a afirmat că tânărul cu care s-a spus că ar fi avut o relație nu era de fapt iubitul ei, dar a și mărturisit că nu are noroc în amor.

„Eu nu am declarat niciodată că am o relaţie cu băiatul ăla. Tocmai de asta am şters pozele pentru că am văzut că s-a speculat foarte mult… Băiatul ăla e prietenul meu.

Sunt blestemată, am ghinion în dragoste… Nu cred că am eu noroc în dragoste, mi-a zis mie o ghicitoare că sunt blestemată şi nu o să am un iubit niciodată. De asta nu am ochi pentru nimeni pentru că eu vreau perfecţiunea şi perfecţiunea nu există. O să rămân singură, bătrână, la 50 de ani, cu familia, că nu îmi găsesc şi eu jumătatea. De parcă aş cere prea multe. Cer prea multe?…

Nu mai sper pentru că ghicitoarea mi-a spus că nu o să am iubit niciodată!”, a declarat Margherita de la Clejani pentru Antena Stars.
Sursa: libertatea.ro
Facebook Comments