De ce a ajuns Oana Lis să facă terapie

by Dana B.

Viorel Lis s-a simțit rău în noaptea de Revelion. Oana a povestit în direct la tv prin ce a trecut în ultima perioadă și a recunoscut că este nevoită să facă terapie.

Oana Lis face terapie pentru a putea trece peste problemele pe care le are din cauza soțului ei. Fostul edil al Capitalei este bolnav, iar înainte de sărbători a fost internat în spital.

“A cerut să mergă la spital fiindcă nu se simţea bine, m-am întrebat de ce înainte de Sărbători, dar aşa e viaţa. Doctorul i-a spus că poate să moară, asta l-a speriat. De Revelion i-a fost rău, se plângea că se simte rău a doua zi dimineaţă. Eu il iau cu mine peste tot, să nu stea în casă, să nu fie depresiv. Unii mă condamnă. Eu m-am ameţit de Revelion, am plecat la ora 04.00 dimineaţa. De Revelion, am purtat nişte bikini cu i love you Santa, i-am explicat si lui Viorel ce înseamnă că nu ştie engleză. Eu sunt puternică şi când lui Viorel ii este rău. M-am gandit că o să mor înaintea lui Viorel, aveam atacuri de panică, eram in depresie. Am neîmpliniri, nu am un copil, Viorel are vârsta pe care o are.” a declarat aceasta în emisiunea „Răi da’ Buni.”

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments