De ce a renunțat Andreea Bălan la câine

by Cristian Dobre

Cântăreața Andreea Bălan a explicat ce s-a întâmplat cu unul dintre câinii săi. Aceasta a fost nevoită să renunțe la el, cel puțin pentru o perioadă, și a explicat care a fost motivul.
„Tot am fost întrebată unde este Billy. Iată răspunsul: L-am dat unor rude deoarece fiind de talie medie și nefiind rasă pură, era un bezmetic și jumătate, nu era dresat și atunci când îi țineam pe amândoi în casă, fiind frig afară, el pur și simplu nu asculta și sărea și umbla peste tot prin casă.
Ella fiind mică, de multe ori o punea în pericol să cadă sau să inhaleze păr. Totodată îl agita și pe Jack să fie și el năzbâtios. Nu mai vorbim de cantitatea de ??care era peste tot în curte? Acum fiind singurel, Jack este foarte ascultător și cuminte. Nu depășește covorul său atunci când stă în casă, iar afară ne urmează oriunde. Labradorii sunt recunoscuți că fiind cei mai buni cu și pentru copii. Ella îl iubește la nebunie”, a detaliat artista pe pagina sa de socializare. Andreea Bălan este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan este căsătorită cu actorul George Burcea din luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. Andreea Bălan este însărcinată cu cel de-al doilea copil, urmând să nască în luna martie a acestui an.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments