De ce a plecat Rocsana Marcu fără fiicele ei în America

by Cristian Dobre

De când a născut-o pe Mayra, fiica ei cea mare, Rocsana Marcu nu a plecat de acasă decât atunci când a venit vorba de recitaluri sau proiecte plătite. De mai bine de 13 ani cântăreața nu a mai avut parte de nicio vacanță, așa că o prietenă apropiată i-a sărit în ajutor și a invitat-o o săptămână în America.

Chiar dacă toată vara a muncit in fiecare zi, de dimineața până seara, la mare, Rocsana Marcu nu a avut timp nici măcar două zile pentru a se putea relaxa la soare, fiind astfel singura nebronzată din gașca ei de prietene. Din acest motiv, dar și pentru că nu mai avusese o vacanță de vreo 13 ani, o prietenă apropiată a anunțat-o că i-a cumpărat bilet de avion cu destinația America și că nu vrea să audă nicio scuză, ci o așteaptă să se bronzeze împreună în Las Vegas.

„Toată vara am stat la mare, am stat trei luni pentru că am avut un contract acolo, dar nu am avut timp de plajă pentru că lucram de dimineața până noaptea târziu că mă ocupam și de organizarea evenimentelor. După ce am terminat contractul am pleacat în America un am reușit să mă bronzez un pic. Am fost o săptămână în Las Vegas, am stat cu prietena mea, Silvia Pop, la plajă. Numai asta am făcut o săptămână: plimbări și plajă”, ne-a povestit Rocsana.

A plecat cu o valiză și s-a întors cu 4 Simțindu-se vinovată față de cele două fiice ale sale, Mayra și Indira, Rocsana Marcu a revenit din vacanță încărcată cu o sumedenie de cadouri pentru micuțele ei. „A fost cadou de ziua mea de naștere, dar nici nu voiam să plec pentru că nu mai plecasem în vacanță de când am copiii, am mai plecat dar cu munca, să cânt și să vin cu banii acasă. Așa că am plecat doar cu o valiză, în schimb când am ajuns acolo m-a dus pe la niște magazine numai cei care locuiesc acolo le știu și bineînțeles că am venit cu 4 valize acasă pentru că am găsit foarte multe lucruri pentru copii. Pentru mine am luat cred că două costume de scenă. În rest numai pentru copii”, ne-a povestit Rocsana, mărturisindu-ne că Mayra și Indira, la cei 12 și 7 ani, știu exact ce doresc să le cumpere mama lor.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments