De ce a amânat David Garett concertele din România

by Cristian Dobre

Artistul David Garrett amână concertele din Bucuresti, din cauza problemelor de sănătate. Artistul urma să susțină două concerte la București, în zilele de 8 și 9 iunie, evenimente care aveau deja un grad de ocupare de 95%. 

Violonistul David Garrett își amână concertele din cadrul turneului modial ”EXPLOSIVE LIVE” din cauza unor probleme severe de sănătate. Artistul regretă și este profund dezamăgit că nu va putea susține concertele programate pentru luna iunie, deși  face efoturi pentru refacerea condiției fizice pentru  reluarea turneului său spectaculos

Mă simt mai bine acum, dar, din păcate, recuperarea completă durează mai mult decât mă așteptam”, declară violonistul.  “Cu toate că prognosticul medicilor este încurajator și se așteaptă la o recuperare deplină, din păcate, nu îmi permit încă să susțin spectacole. În momentul de față, cel mai important lucru este să am grijă de mine și de recuperarea mea completă din punct de vedere fizic indiferent de cât timp este necesar. Deși mă simt mai bine, din păcate acest lucru înseamnă de asemenea și anularea mai multor concerte. Întrucât am primit foarte multe mesaje și urări de însănătoșire grabnică, vreau să vă spun că apreciez înțelegerea dumneavoastră și vă mulțumesc încă o dată pentru cuvintele de susținere și pline de afecțiune. Îmi dați o putere extraordinară și mă ajutați să trec prin aceste momente dificile. Aștept cu nerăbdare să vă revăd în curând la unul dintre concertele anunțate”, a mai transmis acesta.

Show-urile de la București au fost reprogramate și se vor desfășura pe 13 și 14 septembrie, la Sala Palatului, de la ora 20.00.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments