David Cassidy a ajuns în stare gravă la spital

by Dana B.

Actorul și cântărețul american David Cassidy, în vârstă de 67 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, după ce mai multe organe au început să-i cedeze. Fostul star din „The Partidge Family” ar avea nevoie de un transplant de ficat, relatează BBC News.

Starea de sănătate a vedetei americane s-a înrăutățit tot mai mult în ultimul timp. La începutul anului, el și-a anulat turneul muzical și a anunțat că suferă de demență.„Vreau să mă bucur de viață”, a spus el.

Acum, vedeta a ajuns la spital în stare gravă. Organele au început să-i cedeze, iar acesta ar avea nevoie de un transplant de ficat, notează TMZ. În ultimii ani, acesta a vorbit adesea despre abuzul de alcool care i-a marcat o parte din viață. De altfel, între 2010 și 2014, el a fost arestat de trei ori pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice. Ultima oară el a fost trimis la un centru pentru dezalcoolizare.

David Cassidy a devenit celebru pentru rolul Keith Partridge din show-ul anilor ’70 „The Partidge Family”. Melodiile sale „Cherish” şi „I Think I Love You” au încântat o generaţie întreagă de adolescente din anii 1970.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments