DANIELA CRUDU, SCHIMBARE RADICALA DE LOOK

by Andreea Radu

Daniela Crudu este o prezenţă tot mai discretă în showbiz în ultima perioadă. Fosta asistentă păcătoasă, acum norocoasă la Bingo, pare că s-a cuminţit. Toată lumea o ştie pe bruneta Daniela Crudu. Aceasta a suprins, astăzi, cu o schimbare de look radicală.

Din negru ca abanosul, părul ei a devenit galben ca spicul grâului. Fanii ei au sperat că este vorba numai despre o schimbare temporară, doar pentru ediţia de azi a Bingo Metropolis  şi că Daniela va reveni la brunetul dinainte.

Însă Cruduţa nu face schimbări numai de dragul emisiunii. Ca şi prietena ei Bianca Drăguşanu, ea pare să fi devenit obsedată de kilograme şi a început să se înfometeze aşa de mult încât are stări frecvente de leşin.

„Am anemie, cădere de calciu, de toate. Când sunt nervoasă, mă urc pe bandă şi alerg. Şi la 2 noapte şi la 3 dimineaţa. Mă destresează. Imediat mă calmez şi sunt fericită”, a mărturisit partenera lui Mihai Mitoşeru de la Super Bingo Metropolis.

„E bună de antenă la telefonul mobil. Aşa este de un an de zile. A ţinut şi post, face şi sală câte trei ore. Ea se uită la tv şi aleargă pe bandă, cum stăm noi pe canapea, aşa stă ea pe bandă”, a dezvăluit colegul ei de emisiune, care a încercat să glumaescă pe seama aspectului Cruduţei.

Facebook Comments