DANIEL FUNERIU, PREGATIT PENTRU MISCAREA POPULARA

by Calin Moga

Consilierul prezidenţial Daniel Funeriu anunţă pe pagina de facebook că se va înscrie în Partidul Mişcarea Populară şi că intenţionează să candideze la alegerile europarlamentare.

„A fost o perioadă extraordinară pentru mine în administrație, atât ca ministru cât și la Cotroceni, lângă Traian Băsescu, în momentele cheie din 2012 și 2013. Pentru viitor, mă înscriu în Partidul Mișcarea Populară pentru a-l crește și a-l face puternic. Intenționez să cer încrederea colegilor pentru a reprezenta, împreună cu cât mai mulți candidați, PMP în Parlamentul European. Îi invit pe cei care cred într-o ROMÂNIE modernă și cu fruntea sus să vină lângă noi. Asta e calea}.

Preşedintele Traian Băsescu a semnat astăzi decretele de eliberare din funcţie a consilierilor prezidenţiali Gabriel Berca, Adrian Rădulescu, Sebastian Lăzăroiu, Virgil Păunescu şi Daniel Funeriu, valabilă de la 1 februarie.
Totodată, preşedintele a semnat deciziile de eliberare din funcţie a consilierilor de stat Maria Bitang, Raluca Boboc şi Daniel-Andrei Moldoveanu.

 

Facebook Comments