DANIEL CHITOIU A DEMISIONAT DIN GUVERN PENTRU A FACE MUNCA FULL TIME LA PARTID

by Sida Voicu

Liderul PNL, Crin Antonescu, a anunţat, joi seară, că Daniel Chiţoiu a decis să demisioneze din Guvern. Liderul PNL a făcut acest anunţ la sediul partidului, alături de Daniel Chiţoiu.

Crin Antonescu i-a mulţumit lui Chiţoiu pentru activitatea în Guvern.

Daniel Chiţoiu a declarat, joi seară, că pleacă din Guvern pentru activitatea politică din PNL, fiind an electoral, el menţionând că este un om care munceşte 18 ore pe zi.

El a anunţat că va prelua interimar funcţia de secretar general al PNL. „Am o colaborare foarte bună cu toţi colegii„, a spus Chiţoiu.  Acesta a spus că se retrage din Guvern pentru că activitatea politică nu îi mai permite să fie în Guvern.

 

„Sunt o persoană care muncesc 18 ore pe zi”, a mai spus Chiţoiu.

Surse politice declarau anterior pentru MEDIAFAX că vicepremierul liberal Daniel Chiţoiu, ministru al Finanţelor, demisionează din Guvern. Liderii USL au avut, joi, o întâlnire la Senat, la care au participat Victor Ponta, Gabriel Oprea, Liviu Dragnea, Crin Antonescu, Daniel Chiţoiu şi Eduard Hellvig. La ieşirea de la această întâlnire, Chiţoiu declarat că nu crede că va fi remaniat, iar întrebat despre eventuala sa demisie, el a răspuns: „E o posibilitate, (…) mâine voi da un răspuns”. De la Senat liderii PNL au plecat la sediul partidului, unde au avut o nouă discuţie, la ultima parte a acesteia participând şi Chiţoiu.

Sursa: Mediafax

Facebook Comments