DANI OTIL SI MIHAELA RADULESCU SE PREGATESC DE NUNTA? COMENTARIUL CARE I-A DAT DE GOL

by Cosmin Mihuta

Se pare că relaţia dintre Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu devine din ce în ce mai serioasă. Realizatorul emisiunii „Neatza” a făcut un comentariu în cadrul ediţiei de miercuri prin care a dat de înţeles că el şi iubita sa se pregătesc de nuntă.

Răzvan şi Dani, împreună cu colegii lor, au reprodus în cadrul ediţiei de miercuri a emisiunii „Neatza” un moment din fosta emisiune a Andreei Marin, „Surprize, Surprize”.. În sceneta improvizată pe moment, Răzvan a imitate-o pe „Zână”, unul dintre cameramani a jucat rolul unui bebeluş, iar Amalia a interpretat rolul mamei copilului regăsit. La finalul scenetei, Răzvan şi-a cerut scuze de la viitoare soţie a cameramanului, moment în care Dani a adăugat insinuant: „Pentru alte viitoare soţii, mâine dăm secţiuni şi din „Duminica în familie”, emisiune prezentată în trecut de iubita sa, Mihaela Rădulescu.

MIhaela Rădulescu şi Dani Oţil au o relaţie de şase ani, iar în ultimii trei au fost despărţiţi de mii de kilometri, după ce vedeta s-a mutat la Monaco cu fiul ei, Ayan.

 

Sursa: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dani_otil_relatie-mihaela_radulescu_nunta-dani_otil_neatza_0_1811818811.html

Facebook Comments