Dani Mocanu, declarație de iubire pentru Anamaria Prodan

by Andreea Radu

Se pare că scandalul provocat de presupusul proces de divorț în care sexy impresara s-ar afla cu partenerul ei de viață, Laurențiu Reghecampf, nu doar că a uimit o țară întreagă, ci a ajuns și la urechile lui Dani Mocanu, scrie spynews.ro. Celebrul manelist i-a făcut o declarație de dragoste Anamariei Prodan.
Dani Mocanu s-a declarat de mai multe ori ”El Chapo” de România, un bărbat cât se poate de puternic din toate punctele de vedere, dar iată că a fost cât se poate de sincer în fața internauților, pe rețelele de socializare, la capitolul… dragoste.
De mai multă vreme, se speculează că lucrurile nu sunt tocmai roz în căsnicia Anamariei Prodan și că aceasta s-ar afla în plin proces de divorț cu soțul ei, așa cum chiar el a mărturisit, însă sexy impresara a negat fiecare zvon de acest fel.
Scandalul a ajuns și la urechile lui Dani Mocanu, iar acesta a ținut să îi transmită un mesaj neașteptat. Manelistul a postat o fotografie cu el în formă de inimă și i-a transmis Anamariei Prodan că nu are niciun motiv să fie supărată.
Mai mult decât atât, manelistul a mai explicat că Anamaria Prodan nu ar trebui să fie îngrijorată sau supărată pentru că nu are cine să o iubească, în condițiile în care Dani Mocanu este îndrăgostit de sexy impresara încă de când era mic.
”Către Anamaria Prodan. Nu fi supărată, oricum valoarea ta e mai mare. Și în plus, nu te plânge că nu are cine să te iubească. Eu cel puțin te iubesc de când eram mic. Nu glumesc!”, a scris Dani Mocanu pe Instagram.
Și dacă ați crezut că declarațiile lui Dani Mocanu pentru Anamaria Prodan s-au încheiat aici, ei bine, v-ați înșelat, căci manelistul i-a făcut sexy impresarei o promisiune de zile mari.
Dani Mocanu a mărturisit pe Instagram că următoarea piesă pe care o va scoate va fi dedicație specială pentru Anamaria Prodan. Fanii sunt extrem de curioși și nerăbdători, având în vedere că întotdeauna piesele manelistului se bucură de un succes răsunător pe Youtube.

Facebook Comments