Dana Războiu si-a revenit foarte greu după divorț

by Cristian Dobre

Dana Războiu pare că a înflorit după despărțirea de cel de-al doilea soț, decizie pe care a luat-o greu, după cinci ani. Când a conștientizat problema, fosta prezentatoare TV a găsit soluția și și-a asumat statutul de mamă singură. Este împăcată cu situația și recunoaște că terapia la psiholog a ajutat-o enorm să depășească perioada grea prin care a trecut.

Dana Războiu este o prezență rară la evenimentele mondene și iată că, acum, am găsit-o mai optimistă ca niciodată. Arată foarte bine și se simte bine în pielea ei, întrucât își rezervă timp pentru îngrijirea personală: „E normal să ai perioade în care să nu mai ai timp de tine: când ai copii, când ai un job foarte solicitant la început și nu ești foarte sigur pe tine, când ai diferite evenimente în viață. Noi, toate femeile, avem și momente în care ne neglijăm.

Când punem copiii pe primul loc ne neglijăm, când punem soții pe primul loc, când punem pe oricine pe primul loc și pe noi pe ultimul. Problema mea era că trăiam ca să ofer altora și să mă ocup de alții, să-i servesc pe alții și mi-am dat seama că nu îmi știu nevoile. Am stat într-o seară cu telefonul și mi-am notat care sunt nevoile mele. A fost ceva revoluționar pentru mine și asta sfătuiesc pe oricine să facă”, ne-a mărturisit ea.

Și-a revenit foarte greu după divorț

Deși este absolventă de Psihologie, Dana Războiu nu s-a sfiit să apeleze la ajutor specializat pentru a trece mai ușor peste despărțirea de afaceristul Bogdan Enoiu, tatăl celui de-al doilea fiu al său: “Eu sunt foarte bine cu mine, într-adevăr, dar e loc de mai bine, întotdeauna e loc de mai bine. Da, am făcut terapie, și m-a ajutat foarte mult terapeutul. Nu știu ce m-aș fi făcut fără terapeutul meu. Fiecare om cumva se ajută singur cerând ajutor. Ceri ajutorul unui terapeut, poți să ceri ajutorul unui preot, al unei prietene bune”, ne-a declarat, Dana Războiu.

Și mamă, și tată pentru cei doi băieți

Fosta prezentatoare TV face față cu brio responsabilităților pe care le are față de cei doi băieți – Victor, 16 ani, și Marc, 10 ani și jumătate. “Sunt o mamă singură foarte fericită și muncesc foarte mult, e adevărat. Acum sunt și mamă, și tată, e un pic mai greu, mai greu în sensul că e mai mult de muncă. Trebuie să asigur și suportul financiar, să mă ocup și de copii, de tot ce înseamnă ei: de la dentist, meditații, tuns, doctor, vacanțe, tabere, tot și în același timp trebuie să mă ocup și de asociația «Nație prin educație», am acum competiția de Robotică, regionalele”, a adăugat Dana Războiu.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments