Dan Negru a făcut comentarii răutăcioase la adresa actriței Aimee Iacobescu

by Dana B.

Prezentatorul de televiziune a comentat despre regretata actriță Aimee Iacobescu, care s-a străduit din răsputeri să obțină pensia de merit de-a lungul vremii, însă fără succes.

Dan Negru a transmis un mesaj, pe contul său de pe o rețea de socializare, în care vorbește despre marea actriță Aimee Iacobescu. El a luat în discuție faptul că vedeta n-a reușit, în ciuda eforturilor depuse în timpul vieții, să obțină pensia de merit care i-ar fi asigurat un trai decent.

“N-am cunoscut-o pe actrița Aimee Iacobescu! O știu doar din rolul domniței Ralu, dar e revoltător ca a încercat niște ani sa obțină pensia aia de merit de 4350 de lei care se acorda pentru notorietate în domeniul culturii, ştiinţei, sportului și n-a reușit!

În showbizul mondial există ONE HIT WONDER, succes pe termen scurt. Și dacă ar fi fost doar atât, Aimee Iacobescu își merita pensia!
La ultima difuzare pe tv, “Haiducii lui SapteCai” a făcut 6,8 shr audiența, mai mult decat orice film din cinema-ul românesc modern, cu masturbări și înjurături.

Și dacă era doar ONE HIT WONDER, merita…”, a scris Dan Negru.

Actrița Aimee Iacobescu a încetat din viață la vârsta de 71 de ani, în urmă cu câteva zile, după o lungă luptă cu boala și cu necazurile. Aimeee Iacobescu s-a stins pe patul de spital, la Spitalul Elias, acolo unde fusese transpotată de urgență și unde a făcut stop cardio-respirator.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments