DAN CUEDAN, DUPA VICTORIA DIN CUPA: „AM CASTIGAT DATORITA EXPERIENTEI MAI MARI”

by Sorin Haut

Şoimii Pîncota a dispus cu 3-1 după prelungiri de UTA BD, într-un meci contând pentru turul IV al Cupei României. Meciul de pe modesta arenă „Motorul” a avut momente bune, ambele echipe făcând risipă mare de energie. Per total, divizionara secundă s-a dovedit superioară, în special în „extra-time”, atunci când a mai ratat încă trei situaţii uriaşe de a marca. Concluziile le-au tras cei doi antrenori, fiecare încercând să extragă ce e mai bun după un asemenea meci de Cupă. „Anticipam înaintea meciului că întâlnim o echipă bună, a Aradului, o extensie a ceea ce a însemnat UTA, pentru că istoria trebuie să meargă mai departe. Adversarii au jucători experimentați dar și tineri talentați, care pot să crească sub bagheta staff-ului tehnic. O spun pentru că pe majoritatea jucătorilor îi cunosc, am lucrat cu ei” a spus Dan Cuedan.

Mesaje de motivare la cabine

Antrenorul „alb-negrilor” ne-a dezvăluit şi mesajele cu care şi-a motivat echipa la vestiare: „Primul mesaj l-am transmis în cabină: de sâmbătă jucăm în Divizia B. Deocamdată nu suntem acolo. Al doilea mesaj a fost: cel mai ușor e să găsești scuze. Nu am câștigat ca și joc sau dăruire, ci datorită experienței mai mari. Vreau să recuperez o parte din jucători până sâmbătă, când ne aşteaptă prima etapă de campionat”, a remarcat Cuedan. De cealaltă parte, Roland Nagy s-a declarat mulţumit de parcursul bun din Cupă:

Roli Nagy: „Să luăm tot ce a fost pozitiv”

Felicitări celor din Pîncota pentru tot ce au realizat până la acest joc și pentru această calificare, e important pentru Arad. A fost o experiență frumoasă pentru noi, din păcate se încheie. Am fost aproape, am avut șansa să revenim în joc și chiar să-l încheiem, la ultima fază. Pe alocuri, meciul s-a ridicat la un nivel bun. Păcat de prelungiri și de primul gol primit, dar toate fac parte din joc, cum a fost și revenirea noastră. Încercăm să luăm tot ce a fost pozitiv din acest meci”, a spus Nagy.

Facebook Comments