Dan Alexa se pregătește de nuntă

by Cristian Dobre

Mare sărbătoare, mare! Lumea fotbalului și a showbiz-ului așteaptă o mega petrecere – o petrecere cu parfum de… nuntă! Dan Alexa se pregătește să se căsătorească, iar aleasa care o să îl așeze, din nou, la casa lui este o superbă brunetă cu care se iubește de mai bine de trei ani de zile.

Credeați că Dan Alexa nu se mai cumințește? Iată că lucrurile nu stau deloc așa! Celebrul antrenor urmează să ajungă, din nou, la altar. Se pare că antrenorul i-a dat inelul Andradei, femeia cu care are o relație solidă de mai bine de trei ani de zile. Și deși iubirea lor a fost testată și multe obstacole le-au ieșit în cale, iată că drumul lor are o singură destinație: eternitatea!

Dan Alexa se pregătește de nuntă

Dar cine este aleasa lui Alexa? Ei bine, este o superbă brunetă, cu care antrenorul are o relație serioasă de câțiva ani de zile. Se vehiculează că ea este femeia pentru care Anamaria Prodan i-ar fi dat un pumn lui Dan Alexa, în timpul incidentului care a făcut atunci înconjurul presei.

Și mai interesant, zilele trecute, Andrada și Dan Alexa chiar au fost la un botez – în calitate de nași! Am putea spune că este o dovadă solidă că Alexa și Andrada formează un cuplu. Doar nu creștinezi un copil cu oricine, nu-i așa?

Dovada că Alexa și Andrada sunt un cuplu

Cum este caracteristic evenimentelor din zilele noastre, Andrada a angajat un fotograf care să imortalizeze frumosul botez și a pus pozele de Instagram. Doar că, s-a „produs o extorsiune”, iar în pozele scăpate de Andrada pe internet se poate vedea și… Dan Alexa!

Dorind în continuare să țină relația cât mai ascunsă, Alexa i-a cerut să șteargă pozele, doar că iată că Andrada nu a fost suficient de rapidă, iar noi am intrat în posesia imaginilor care spun totul.

Facebook Comments