Damian Drăghici se pregătește să fie tată pentru a doua oară

by Cristian Dobre

La scurt timp după ce Libertatea a dezvăluit că Damian Drăghici are o fiică secretă, rezultată din relația cu o grecoaică, apar noi informații legate de viața amoroasă a muzicianului. Proaspăt logodit cu mai tânara lui iubită, Cristina Stroe, acesta se pregătește să devină tată pentru a doua oară.

Chiar dacă au trecut mai bine de 25 de ani de când a devenit pentru prima oară tată, Damian Drăghici este încântat de faptul că va avea un moștenitor și speră că logodnica lui îi va dărui un băiețel. Conform surselor noastre, sarcina este destul de avansată, burtica viitoarei doamne Drăghici începând să se rotunjească.

Sarcina Cristinei a fost și motivul pentru care a venit la București, recent, Nikolina Drăghici, fiica artistului pe care o are din prima căsătorie. Frumoasa tânără a vrut nu doar să petreacă timp de calitate cu tatăl ei, ci și să o cunoască pe cea care anul viitor îi va dărui un frățior sau o surioară. Pe toată perioada șederii în România, Nikolina și Cristina au petrecut destul de mult timp împreună și s-au înțeles de minune. Nici nu aveau vreun motiv să nu se înțeleagă, cu atât mai mult cu cât au aceeași vârstă: 25 de ani! 

Facebook Comments