DACA NU AVEM AVIOANE, SA JUCAM LA RULETA !

by Cosmin Mihuta

Aflam de la spionul nostru GogUTA că pentru aeroportul din Arad există un proiect grandios. Mai precis pentru o parte din aeroport, cea în care se află zona liberă. Ce s-au gândit nişte politicieni importanţi din USL şi conducerea unei societăţi subordonate CJA. Că n-ar fi rău să transforme zona liberă de la aeroport într-un loc de distracţie, unde să se adune pasionaţi ai jocurilor de noroc din întreaga lume.

GogUTA se jură că o delegaţie impresionantă s-a aflat la aeroport în timp ce GogUTA inspecta împrejurimile, delegaţie ce avea în frunte persoane importante din Arad, dar şi câţiva chinezi, cu o chinezoaică şefă de grup. Ce făceau domnii şi doamnele cu pricina la aeroport? La început, GogUTA s-a gândit că au venit investitorii să cumpere aeroportul, să introducă ceva curse către China sau Asia. Sau măcar până la Bucureşti. Nici vorbă. Domnii şi doamnele vorbeau despre amplasarea unui … cazinou, la zona liberă. Forfotă mare, telefoane, responsabili de la vamă şi zona liberă la faţa locului, analize, proiecte, combinaţii.

Până la urmă, un mare fâs. Zona liberă, de fapt, nu mai e liberă. Se iau taxe ca peste tot, fiindcă suntem în UE. Aşa că nici cazinoul nu mai e cazinou. Oamenii au plecat cum au venit, unii acasă, alţii în China. Se pare că aeroportul ăsta e blestemat. Nu vin nici avioane, nici cazinouri nu se pot face. Mai bine transformau aerogara într-un Jackson cu magazine chinezeşti. Asta sigur ar merge. Ar face concurenţă serioasă celor de la Ocica. Poate nu e prea târziu şi, cu proxima vizită, chinezilor li s-ar putea prezenta un astfel de proiuect, mai grandios ca un cazinou.

Facebook Comments