Custodele Coroanei şi Principele Consort vor petrece Crăciunul şi Anul Nou la Săvârşin

by Andreea Radu

Majestatea Sa Custodele Coroanei şi Principele Consort se vor afla la Castelul Regal de la Săvârşin de Crăciun şi Anul Nou, la sărbătoarea Naşterii Domnului urmând să participe şi Principesele Elena, Sofia şi Maria, a informat, luni, Familia Regală a României, într-o postare pe Facebook.
Miercuri, în intervalul orar 11,00 – 11,30, Familia Regală va primi colindători la Săvârşin, în Satul Regal, la eveniment fiind prezent Ansamblul folcloric Crişana din Oradea.
Joi, la ora 11,00, Majestatea Sa Margareta, alături de Principesa Elena, va oferi cadouri şi pachete de Crăciun unor familii din Săvârşin. În aceeaşi zi, de la ora 14,00, în Satul Regal, Familia Regală va primi o delegaţie a oraşului Sinaia condusă de primarul localităţii, iar de la ora 17,00 va oferi cadouri angajaţilor de la Castelul Regal şi Ocolul Silvic din Săvârşin.
Vineri, la ora 11,00, Custodele Coroanei şi Principele Consort vor participa la donaţia de echipamente medicale pentru centrul medical de permanenţă din Săvârşin. Echipamentele au fost oferite cu sprijinul Reţelei Private de Sănătate Regina Maria.
În aceeaşi zi, de la ora 12,00, Majestatea Sa va prezenta presei bradul din Salonul mare al castelului şi masa de Crăciun din Sufrageria mare. De la ora 14,30, Familia Regală va primi, în Satul Regal, un grup de colindători din Cluj-Napoca.
În Ajunul Crăciunului, sâmbătă, la ora 12,00, Dubaşii din Săvârşin vor fi aşteptaţi în piaţa cu fântână din incinta Satului Regal.
Duminică dimineaţa, de la ora 11,30, Familia Regală va participa, la Catedrala Arhiepiscopală „Sfânta Treime” din Arad, la slujba de Crăciun oficiată de Arhiepiscopul Aradului, Timotei. Cu această ocazie, IPS Timotei va conferi Majestăţii Sale Custodele Coroanei şi Principelui Consort distincţia eparhială Crucea Sfântul Ierarh „Sava Brancovici”.
Familia Regală va petrece privat restul zilelor de Crăciun şi Anul Nou.

Facebook Comments