CURG CONTROALELE LA ASOCIATIA JUDETEANA DE FOTBAL

by Cosmin Mihuta

GogUTA s-a aflat zilele trecute pe post de gură cască la un antrenament al UTA-ei, aia adevărată, nu UTA BD, clona lui Falcă, prin care se papă bani publici. Stând de unul singur în tribună, ce-i trecu pe la ureche, dinspre sediul administrativ. Nişte tovarăşi discutau despre situaţia de la AJF Arad, unde lucrurile nu merg tocmai bine. Cică auditul prin care s-a descoperit o gaură de două miliarde de lei nu este singura problemă pentru noua conducere, iar în ultima perioadă circulă mai mulţi „controlori“ pe la sediu.

Ultimii dintre „controlori“ sunt cei de la ITM, ăia cu munca, despre care GogUTA a aflat că au fost sesizaţi de către unul dintre candidaţii la şefia AJF, care dorea să arate, astfel, ce nereguli se petrec la asociaţie. Cică ar fi vorba despre nişte muncă la negru, adică oameni plătiţi şi neînregistraţi, dar GogUTA nu a reuşli să afle mai multe, fiindcă a venit un grup de tovarăşi bine încălziţi şi gălăgioşi, pe care nu a reuşit să-i identifice, dar e sigur că n-au fost cei de la SCU, fiindcă ăia sunt la antrenamentele BD-ului.

Cât despre AJF, GogUTA se jură că e groasă şi că ne va ţine la curent cu situaţia, mai ales că are de gând să treacă des pe la stadionul UTA, cel puţin cât mai e adevărata UTA în viaţă.

Facebook Comments