Curăţenia lasă de dorit la „Francisc Neuman”. Fanii s-au sesizat şi vin să facă treaba Primăriei

by Sorin Haut

Beneficiarul noului stadion „Francisc Neuman”, Primăria Arad, a uitat de curăţenie şi probabil că nu a mai găsit resurse în buget pentru contractarea unei firme specializate pe aşa ceva, pentru a-şi primi oaspeţii în condiţii civilizate. Abia în ultimele zile au apărut câteva doamne cu cârpe şi mături şi vreo două firme voluntare, disponibile să facă curat la stadion. Asta nu înseamnă că aşa s-a rezolvat problema. Stadionul e mare şi nu au putut fi acoperite toate sectoarele. Tocmai de aceea, suporterii utişti se adună astăzi, de la ora 18, la stadion, pentru a da o mână de ajutor la curăţenie. Iată și anunțul de mobilizare al suporterilor, venit pe pagina de Facebook, Ultras Arad:

Dacă alții n-au avut chef s-o facă, nu-i nimic! O facem noi! Suntem gata să ajutăm clubul nostru drag cu tot ce putem și considerăm că susținerea noastră nu trebuie să se rezume numai la prezența pe stadion! Din dragoste pentru UTA putem face mult mai mult. Dacă mai există în Arad și alți utiști care gândesc la fel ca noi, îi așteptăm să ni se alăture astăzi la curățarea scaunelor de pe stadion! Vă doriți ca noua arenă să strălucească la primul meci oficial? Ne întâlnim la ora 18:00! Nu uitați să respectați normele de protecție!”

Cei din conducerea oraşului nu au uitat însă de panglică şi de inaugurarea noului stadion, doar se apropie alegerile şi momentul trebuie marcat. Nu contează că el vine după un proiect de toată jena, de şase ani de lucrări pentru un un stadion până la urmă mic, record greu de egalat poate şi la nivel mondial!

 

Facebook Comments