Cupa României la volei pe plajă, în premieră la Arad! Juniorii se întrec la Fan Tour Open

by Sorin Haut

Clubul Sportiv Fan Arad – cu preşedintele Ştefan Gog în rol de principal artizan şi amfitrion – şi Federația Română de Volei organizează în perioada 29 iulie – 1 august, de joi până duminică, ediţia 2021 a Cupei României la volei de plajă rezervată seniorilor. Confruntările din competiția “KO” – aflată la doar a doua ediție, după Mamaia 2019 – vor avea loc pe cele două terenuri de beach-volley ale Arenei DJST – Fan Arad, la start fiind prezente 17 echipe masculine și 15 feminine. Competiţia este organizată în premieră la Arad, iar clubul gazdă va fi reprezentat de tandemul format din Cătălin Lelea și Emil Lung. Alături de CS Fan, Aradul mai are echipe de la cluburile ProVolei, Westar și Hand United. În avanpremieră, pe aceleași terenuri se află în plină desfăşurare până mâine a şasea ediţie a Fan Tour Open, întrecere rezervată juniorilor şi cuprinsă în calendarul Federaţiei Române de Volei, care a beneficiat de finanţare prin Centrul Cultural Judeţean Arad. La start sunt prezente 28 de echipe din Sighetu Marmaţiei, Oradea, Timişoara, Constanţa, Bucureşti şi Arad.

Aradul este reprezentat de patru cluburi, CS Fan este gazdă

CS Fan Arad este un club care de la înfiinţarea sa, în 2012, a legat un şir neîntrerupt de medalii la nivel de seniori, printre care şi titluri naţionale! În 2019, Fan a luat bronzul la nivel de seniori, urcând pe podium pentru al șaptelea an consecutiv, cu echipa formată din Cătălin Lelea şi Lucian Bădiceanu. Clubul condus de Ştefan Gog s-a remarcat însă şi prin organizarea de competiţii naţionale importante, iar una dintre acestea este deja tradiţionalul Fan Tour Open. Aşadar, în această săptămână avem parte la Arad de un adevărat regal al voleiului pe plajă, atmosfera anunţându-se incendiară pe nisipul fierbinte al terenurilor din subcetate. Evenimentul de la fileu nu putea avea loc fără sprijinul: Instal Impex, Centrul Cultural Județean Arad, DJST Arad, Smithfield România, Hand United, ProVolei, Mircea Grigore, Costel Crețu, PrintShop și Crucea Roșie Arad.

Ştefan Gog: „Îi aşteptăm pe toţi care doresc să se bucure de acest minunat sport”

„Clubul este înființat din anul 2012, iar în 2013 am participat la primul turneu național de seniori, pe care l-am și câștigat. Au urmat apoi patru finale, două dintre ele încununate cu titluri naționale, iar la ultima ediție, din 2019, am ocupat locul trei. Eu zic că este un palmares bun pentru un club atât de tânăr. Avem o săptămână de volei pe plajă, îi așteptăm în tribune pe toți cei care doresc să se bucure de acest minunat sport”, a spus Ștefan Gog, preşedinte al CS Fan Arad, în cadrul unei conferințe de presă susținute chiar la baza ce găzduiește competițiile.

 

 

 

Facebook Comments