CUPA MONDIALA: LUIS SUAREZ AR PUTEA FI SUSPENDAT DE FIFA DUPA CE L-A MUSCAT PE CHIELLINI

by Sorin Haut

Luis Suarez, „copilul teribil” al Uruguayului, ar putea fi suspendat de FIFA pe baza imaginilor TV, după ce, conform reluărilor, l-a muşcat pe fundaşul Italiei, Giorgio Chiellini, marţi, în ultima etapă a grupei D de la Cupa Mondială.

În minutul 70, Suarez l-a muşcat de umăr pe stoperul italian, care apoi şi-a tras tricoul pentru a arăta semnul acestei muşcături.

Acest gest, nesancţionat de arbitru, ar putea duce la o suspendare din partea Comisiei de Disciplină a FIFA în baza imaginilor TV.

Luis Suarez este recidivist. În 2010, când juca la Ajax Amsterdam, el a fost suspendat şapte meciuri în campionatul Olandei pentru că l-a muşcat pe jucătorul de la PSV Eindhoven, Otman Bakkal. El a fost poreclit atunci „Canibalul de la Ajax”.

În Anglia, el a fost suspendat pentru că l-a muşcat pe Branislav Ivanovici (Chelsea).

Chiellini: Suarez m-a muşcat. Merita cartonaşul roşu

Fundaşul Italiei, Giorgio Chiellini, a asigurat că atacantul uruguayan Luis Suarez l-a muşcat şi merita să fie eliminat, marţi, la Natal, în etapa a treia a grupei D a Cupei Mondiale, informează AFP.

„M-a muşcat, este foarte clar, încă mai am urme. Arbitrul trebuia să-i dea cartonaşul roşu şi pentru că a simulat”, a declarat Chiellini la postul Rai.

Sursă: mediafax.ro

Facebook Comments