Cupa a demis doi antrenori: Mutu și Napoli sunt „out”, Poli Iași vrea să se salveze cu „Tony”!

by Sorin Haut

FC U Craiova a fost eliminată de FC Voluntari, în sferturile Cupei României și este serios amenințată cu retrogradarea după ce a pierdut ambele dispute din startul play-out-ului SuperLigii. Prin urmare, Adrian Mititelu i-a găsit înlocuitor nefericitului italian Nicolo Napoli. Eugen Trică (47 de ani) ar fi ajuns la un acord cu Adrian Mititelu, iar principalul său obiectiv va fi să o mențină pe FC U Craiova în prima ligă. În stagiunea 2013-2014, Trică a antrenat-o și pe UTA, în Liga a 2-a, când echipa era patronată de Adrian Marțian.

UTA o va întâlni pe FC U Craiova în ultimul meci de acasă din acest sezon, în cadrul etapei a 8-a a play-out-ului, în jurul datei de 11 mai.  Adrian Mutu a demisionat și el după rușinea suferită de CFR Cluj în sferturile Cupei, 0-4 în deplasare cu divizionara secundă Corvinul Hunedoara. Finanțatorul de la CFR Cluj, Nelu Varga, a transmis că pe banca tehnică a echipei din Gruia va sta Ovidiu Hoban (41 de ani), antrenor la început de carieră, fost jucător al CFR-ului și apropiat de clubul „feroviarilor”.

Eșecul Politehnicii Iași la Botoșani, 1-2, a provocat de asemenea schimbare de antrenor. Ieșenii l-au demis pe Leo Grozavu și l-au prezentat pe portughezul Anthony „Tony” da Silva. În vârstă de 43 de ani, tehnicianul a mai antrenat doar în ligile inferioare din Portugalia. În România a jucat la CFR Cluj (2007-2011), cu care are șapte trofee cucerite: două titluri, trei Cupe și două Supercupe! UTA joacă cu Iașul în etapa a șaptea din play-out, în jurul datei de 27 aprilie.

Facebook Comments