Cum trăiește Anca Lungu, de aproape doi ani

by Adrian Topor

De aproape doi ani, de când s-a mutat în sudul Franței, Anca Lungu pare că trăiește într-un basm. Mai exact, într-o casă ce valorează două milioane de euro, dar, paradoxal, preferă să meargă cu mijloacele de transport în comun.

Mamă a doi copii, o fetiță cu primul ei soț, Ștefan Lungu, și un băiețel cu iubitul Harry Arampatzis, un milionar grec care are afaceri în domeniul cosmeticelor, Anca Lungu trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei.

Dat fiind faptul că banii nu sunt o problemă pentru noul ei partener de viață, Anca s-a mutat într-o casă de poveste, așa cum îi place să spună: “Clădirea în care locuiesc de aproape doi ani la Nisa este o clădire-muzeu de la 1780, de care generații de proprietari au avut grijă, astfel încât să rămână trainică și să-și păstreze toate detaliile prețioase ale epocii în care a fost construită”, a spus Anca Lungu. Conform site-urile cu anunțuri imobiliare din Nisa, se pare că prețul unei astel de case se ridică undeva la două milioane de euro.

De când s-a mutat în sudul Franței, Anca și-a schimbat complet modul de viață, “Prințesa polonic” ,așa cum i se spunea în țara natală, susține că acum preferă să meargă mai mult pe jos sau cu mijlocul de transport în comun, să nu mai gătească decât strictul necesar, deși are un blog de gătit și să protejeze natura pe cât poate de mult, încercând să-și educe și copiii în aceeași direcție, de a fi mai atenți la mediul înconjurător.

Sursa: libertatea.ro

 

Facebook Comments