Cum și-a testat Mirela Vaida soțul înainte de a rămâne însărcinată

by Cristian Dobre

Mirela Vaida abia născuse al doilea copil când anunța că mai vrea unul. Sau chiar doi. Nu s-a încumetat însă să-și mărească familia înainte de a-și testa soțul, ca să vadă dacă poate duce greul, și înainte de a face o înțelegere cu el.

Eu mereu am zis că-mi doresc trei copii, chiar patru am zis la un moment dat. Acum că or fi trei, că or fi patru… O fi greu, dar unde cresc doi, crește și al treilea, unde cresc trei, crește și al patrulea. La primul e greu, la al doilea zici «cine m-a pus?», dar de la al treilea te relaxezi. Al treilea crește singur, cred. Îl mai învață soră-sa prostii”, ne-a spus Mirela, gravidă acum cu al treilea bebe, un băiețel.

Prezentatoarea emisiunii „Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, de la Antena 1, ne-a explicat că e mult mai relaxată acum, cu copiii, decât era când a ajuns acasă cu primul născut, Carla: „La primul, dacă îmi cădea și se lovea la buziță și îi dădea sângele, lucru care este foarte frecvent la copii, cât plângeam, mă acuzam că-s mamă iresponsabilă! Al doilea, săracul, dacă nu are la vânătăi și julituri… Pentru că nu poți să le controlezi și te relaxezi. De-aia spun tuturor să facă măcar doi copii, să se bucure de ei, că la primul toate sunt foarte panicate”.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments