Cum și-a surprins Alex Velea fanii

by Adrian Topor

Alex Velea este unul dintre cei mai iubiți artiști din România. Într-un moment de sinceritate, acesta a dezvăluit ce ar fi ales să facă, dacă nu se apuca de muzică. Zilele acestea, interpretul și iubita lui, Antonia, se află în izolare, alături de cei doi copii ai lor.

Aflat printre invitații ProSport Live, alături de Antonia, Alex Velea a făcut o declarație surprinzătoare, spre deliciul fanilor.   Alex Velea a recunoscut că nu este microbist, chiar dacă s-a născut în Craiova, a cărei echipă iconică a primit numele „campioana unei mari iubiri”.

Întrebat ce carieră ar fi urmat, Alex Velea a răspuns în stilu-i caracteristic, mărturisind că trupul bine lucrat la sală îl recomandă pentru o astfel de îndeletnicire. „Nu sunt microbist, dar știu ce înseamnă Universitatea Craiova pentru orașul nostru și le doresc succes. N-am mai fost de mult la meci. Nu avem timp de emisiuni, de televiziuni. Copiii i-am vândut. Când eram copii și ne-am gândit să facem treaba asta, nu ne-am dat seama ce sacrificii presupune această meserie.   Eu nici nu vreau să spun că sunt și în carantină, că o să creadă lumea adevărul. Aș fi făcut videochat! Mă ajută corpul și fața. Glumesc! Eu eram inginer, asta am făcut, Ingineria și Protecția Mediului’ a spus artistul, potrivit VIVA!
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments