Cum și-a schimbat Cătălin Botezatu viața, după operația de colon

by Cristian Dobre

Diagnosticat cu tumoră la colon și supus unor intervenții chirurgicale succesive în Turcia, Cătălin Botezatu se află acum în perioada de recuperare. În sfârșit, se simte bine, drept dovadă a bifat și primul eveniment, marți seară, unde a venit împreună cu Raluca Bădulescu, cea mai bună prietenă a lui.

Designerul a surprins, ca întotdeauna, prin eleganță și spiritul jovial, fapt de care nu se dezice nici acum, deși traversează o perioadă grea. Treptat, și-a reluat programul și activitățile obișnuite, însă își monitorizează în permanență starea de sănătate, un subiect sensibil, dar despre care a vorbit în exclusivitate pentru Libertatea.

„A fost o perioadă foarte grea, cu niște dureri pe care nu vreau să le comentez cu nimeni, dar au trecut. Sunt foarte bine acum, țin un regim. Bine, nu exagerez, pentru că nu asta e ideea, trebuie să mergem înainte pozitiv”, ne-a spus el. După cumpăna prin care a trecut, Botezatu a fost nevoit să recurgă la o serie de schimbări. Nu îi plac, pentru că a fost un om extrem de activ toată viața, dar sunt necesare.

„Trebuie să mă odihnesc mai mult, să am un regim mai special, fără prăjeli, îți dai seama, fără lucruri picante, dar încerc să fie ok, e mult de spus, e un regim groaznic pentru mine, pentru că nu am voie dulciuri, dar e ok. Îl țin cel puțin două-trei luni”, ne-a mai spus Cătălin Botezatu. Dincolo de faptul că trebuie să adopte un stil de viață sănătos, creatorul de modă trebuie să meargă frecvent în Turcia și la controale medicale, următorul fiind programat la sfârșitul lunii.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments