Cum și-a cunoscut Marina Almășan actualul partener

by Adrian Topor
Please follow and like us:

După divorțul de de Victor Socaciu, Marina Almășan și-a găsit fericirea în brațele omului de afaceri, Georgică Conu. Vedeta tv a dezvăluit cum a ajuns să-și cunoască actualul partener.

Marina Almășan are o relație împlinită cu milionarul Georgică Conu. Cei doi au început o poveste de dagoste la scurtă vreme după divorțul dureros de Victor Socaciu. Într-un interviu pentru ciao.ro, Marina Almășan a relatat cum l-a cunoscut pe Georgică Conu, cel care acum îi este alături la bine și la rău.

„L-am văzut, pentru prima dată, la un Bal al Speranței’, pe care Maria Grapini m-a invitat să-l prezint la Timișoara. Era un bal de caritate, menit să ajute niște nefericiti, și m-a impresionat generozitatea cu care unul din cei prezenți (nu auzisem până atunci de Georgică Cornu) a donat o sumă năucitoare, pentru a ajuta, practic, niște necunoscuți. De vorbit însă am vorbit mult mai tarziu, la București, când l-am rugat să-mi sprijine un proiect de televiziune. La un moment dat, negocierile au alunecat spre un dialog de suflet și am constatat că fiecare dintre noi traversa, în viața de familie, câte o dramă asemănătoare (nu vreau să sune dramatic, dar când afli că omul pentru care arzi’, duce o mârșavă existență paralelă, toate cerurile ți se năruie pe cap). Asta ne-a apropiat”, a declarat vedeta TVR, potrivit Viva!
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments