Cum și-a aniversat Mihai Morar gemenele

by Adrian Topor
Please follow and like us:

Prezentatorul de televiziune Mihai Morar și-a aniversat gemenele, Mara și Cezara. Cele două au împlinit 11 ani.

De ziua de naștere a fiicelor sale mai mari, Mihai Morar a transmis, pe contul său de socializare, un mesaj plin de emoție.

„În lumea asta cu răi și buni, eu trăiesc de 11 ani două minuni. La mulți ani, Mara și Cezara!”, a scris Mihai Morar în mediul online. „Dragă Mara, Dragă Cezara, iubitele mele, e ziua voastră azi, aș putea să vă scriu atât de multe. Dar vreau doar să vă mai iau o dată, pe amândouă, în brațe, cât încă mai pot face asta, și să vă spun doar atât. Vă mulțumesc că de fiecare dată, fără excepție, când cineva vă cunoaște, îmi spune cât de cuminți și pline de bun simț sunt gemenele mele. Și de fiecare dată, fără excepție, când eu aud asta, ochii mi se umezesc și simt un gol în stomac. Îi mulțumesc mamei voastre pentru că, împreună (dar în primul rând ea) am pus asta mai presus de orice.

“Nu mă așteptam ca niște copii de vedetă să aibă atâta bun simț” – am auzit asta zilele trecute despre voi. Vă mulțumesc că voi știți adevărul despre mine, iar “vedeta” e departe de adevărul meu. Voi îmi sunteți adevărul. Și, o să aflați asta când creșteți și mai mari: Adevărul este Iubirea. La mulți ani, iubirile mele! Cu ❤️❤️, Tati”, a adăugat el. Pe lângă gemenele Mara și Cezara, Mihai Morar mai are o fiică, Roua.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments