Cum se utilizează corect calculatorul de credit și se calculează rata dobânzii

by webeditor

Un împrumut urgent poate fi soluția simplă și rapidă, care îți rezolvă problemele financiare. Însă, pot apărea dificultăți la solicitarea creditului. În primul rând, se recomandă să facem un calcul al ratelor dobânzii. După aceasta, în funcție de rezultatele calculelor, putem compara condițiile de creditare, întrucât ele diferențiază de la o instituție bancară la alta.

Tot mai mulți clienți preferă să acceseze microîmprumutul. Condițiile de acordare a unui microîmprumut sunt mai puțin rigide în comparație cu băncile. De asemenea, instituția financiară nebancară (IFN) poate acorda asistență financiară oricărui client, indiferent de statutul istoricului de creditare al acestuia. Iar pentru mai multă comoditate, OCN-ul Credit Prime vă propune să utilizați un calculator online pentru a face o estimare a ratelor dobânzii.

Cum funcționează calculatorul de credit

Pentru a calcula ratele dobânzii, nu trebuie să descărcați diverse aplicații. Veți găsi tot de ce aveți nevoie accesând site-ul Credit Prime. Calculatorul de credit, care este deosebit de simplu, este integrat în partea de sus al website-ului OCN-ului. Sub calculatorul de credit – https://creditprime.md/calculator-de-credite/ se află butonul ”Cere împrumut”, care vă va arăta modul de calcul al ratelor pentru rambursarea sumei împrumutate.

Ghid de utilizare a calculatorului de credit:

  • selectați valoarea împrumutului cu ajutorul cursorului – suma maximă a creditului este de la 5 mii MDL;
  • faceți click pe butonul ”Cere împrumut”;
  • completați o cerere scurtă cu indicarea NPP, codul personal IDNP, data nașterii și telefonul de contact. Apoi, completați checkboxul;
  • după completarea cererii, faceți click pe ”Trimite.

Sistemul Credit Prime va verifica cererea de credit și va propune cele mai optime condiții de creditare.

De ce Credit Prime?

Organizația de microfinanțare oferă microîmprumuturi la condiții avantajoase. De asemenea, oricine poate obține un microîmprumut, este suficient să îndeplinească următoarele cerințe:

   • vârsta de la 20 ani;
   • disponibilitatea unui venit minim constant.

Organizația de creditare nebancară oferă până la 50 mii MDL cu o perioadă de grație până la 30 zile. Perioada de rambursare este de până la 5 ani. La Credit Prime există o serie de programe creditare, cum sunt linia VIS și microîmprumutul. Cererile se analizează automat și în 15 minute primești banii pe cardul tă

Facebook Comments