Cum se obține un credit pentru pensionari în România?

by webeditor

Oricine poate avea nevoie de un ajutor financiar, și pensionarii nu sunt o excepție. Nimeni nu este asigurat de la lipsa banilor în momentul potrivit. Pentru a soluționa nevoile financiare putem:

  • să încercăm norocul și să ne adresăm la o instituție bancară, unde există posibilitatea marea de a primi un refuz;
  • să apelăm la serviciile unei organizațiii de microfinanțare, unde veți primi ajutorul financiar garantat.

Băncile oferă o gamă largă de produse creditare. În același timp, băncile impun cerințe stricte față de candidați, în special atunci când este solicitată o sumă mare. Organizația de microfinanțare CreditPrime este mai loială față de clienții săi – compania dispune de produsul Credit pentru pensionari (https://creditprime.ro/credit-pensionari/) fără birocrație suplimentară pe termen de 2 ani. Va trebuie să prezentați doar un buletin cu codul de identificare.

Care sunt cerințele pentru Creditul pentru pensionari?

Atunci când alegeți cu ce bancă să colaborați, trebuie să știți că puteți să așteptați mult și, într-un final, să nu primiți creditul solicitat. Iar cu istoricul creditar negativ, probabilitatea de a obține un împrumut mult așteptat este foarte mică.

Cert este că instituțiile bancare sunt foarte pretențioase cu fiecare client, deși oferă o gamă largă de produse creditare. Băncile au ca scop colaborarea de lungă durată, de aceea rambursarea anticipată a creditului nu va fi convenabilă. De asemenea, multe bănci impun restricții de vârstă.

Nu doriți să așteptați? Atunci soluția o găsiți la OMF-uri, și anume la CreditPrime. Compania de microfinanțare lucrează cu toți clienții, inclusiv pensionari și debitori cu istoric negativ.

5 motive de a alege împrumutul nebancar online:

  • nu pierdeți timpul pentru vizitarea filialelor bancare, aveți nevoie doar de un smartphone și Internet;
  • obțineți orice sumă între 200 ți 10 mii lei;
  • obțineți credite online rapid adeverințe suplimentare de venit;
  • vârsta solicitantului începe cu 22 ani;
  • există posibilitatea de prolongare.

Creditele nebancare (https://creditprime.ro/credit-si-imprumut-nebancar-online/) pot fi rambursate anticipat fără dobândă. Examinarea cererii durează maximum 2 minute. Serviciul activează non-stop, de aceea puteți primi banii oricând este nevoie. Transferul ajutorului financiar acordat de CreditPrime se efectuează imediat.

Facebook Comments