Cum se menține Nicoleta Voica în formă

by Cristian Dobre

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voica are 63 de kilograme și a dezvăluit cum reușește să se menționă în formă. Este sprijinită de partenerul ei de viață, Alin Bagiu, potrivit click.ro.

În urmă cu trei ani, cântăreața de muzică populară Nicoleta Voica avea aproape 98 de kilograme. A făcut operație de micșorare a stomacului și a slăbit 35 de kilograme. Acum artista are 63 de kilograme și a adoptat un stil de viață cât se poate de sănătos, fiind susținută de partenerul ei de viață, Alin Bagiu.

”Nu fac sport, dar soţul meu mă ajută datorită cunoştinţelor despre nutriţie pe care le are. El a trăit mereu aşa, dovadă că nu s-a îngrăşat, nu are probleme de sănătate, este un tip foarte organizat. Avem o mică fermă, o livadă, şi putem spune că toate alimentele noastre sunt bio şi, cel mai important, respect cele trei mese. Dimineaţa ne facem un suc din smochine şi din alte fructe pe care le avem în casă, apoi bem cafeluţa cu miere. Fără lapte, pentru că nu prea e sănătos cel din comerţ, şi ne luăm nutrienţii alimentari: multivitamine, Omega 3, fibre, proteine. La prânz mâncăm o supă sau o ciorbiţă de pasăre de casă, de prepeliţe, şi aici avem grijă să le procurăm din curtea socrilor. Iar felul doi este întotdeauna din cărniţă de pui sau peşte, pentru că de porc nu prea consumăm, şi salate. La cină prefer ceva uşor. Ori o salată de vinete, ori ceva la cuptor. Între mese avem gustările: desert, fructe sau un baton proteic. Am întotdeauna grijă la cantităţi. Cât despre hidratare, pot să spun că am exclus sucurile acidulate şi beau doar apă”, a declarat Nicoleta Voica pentru click.ro.
Sursa: libertate.ro

Facebook Comments