Cum se menține în formă Mircea Radu

by Cristian Dobre

Mircea Radu a recunoscut în repetate rânduri că este un gurmand, mâncarea italiană fiind marea sa slăbiciune. Cu toate astea, prezentatorul tv are grijă să țină kilogramele în frâu.

De altfel, ca dovadă că prezentatorul este extrem de pasionat de gastronomie, acesta a și inițiat  acum câțiva ani ‘Povești cu gust’, un proiect inedit de redescoperire a reţetelor autentice, o aventură în diverse zone ale României. În ciuda pasiunii pentru gătit, Mircea Radu se preocupă, totuși, de kilogramele în plus.

Vedeta a dezvăluit pentru Slab sau Gras cum reușește să păstreze cotrolul asupra greutății și care e regula sa de aur pentru a se menține în formă. „Stil de viață sănătos, în opinia mea, este să nu faci excese. De niciun fel. Nici să mănânci, nici să bei fără măsură. De pildă, eu mănânc absolut orice, iar când îmi place ceva, mănânc mult. Dar foarte rar după ora 17.30 seara. Nu mi-am impus asta, ci așa m-am obișnuit de mulți ani. Nu fac altfel de mișcare decât plimbarea dis-de-dimineață cu câinele prin parc”, a declarat Mircea Radu, care a revenit în televiziune, la TVR, cu un nou format, potrivit VIVA!
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments