Cum se menține Catrinel Menghia în luna a opta de sarcină

by Cristian Dobre

Catrinela Menghia va deveni mamă pentru prima oară, însă până atunci, actrița vrea să fie în formă maximă, așa că nu renunță la sport. Modelul a fost surprins în ipostaze rare realizate pe terasa unei vile din Roma.
Îmbrăcată în echipament sport, şatena este trădată doar de burtică de faptul că este gravidă în ultimul trimestru. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit chiar ea că a luat proporţii şi până în luna a opta de sarcină s-a îngrăşat deja 15 kilograme. Dezvăluirea a fost făcută recent, la o gală caritabilă la Monte Carlo unde a lăsat să i se observe burtica în toată splendoarea.  Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani.
Îmbrăcată în echipament sport, şatena este trădată doar de burtică de faptul că este gravidă în ultimul trimestru. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit chiar ea că a luat proporţii şi până în luna a opta de sarcină s-a îngrăşat deja 15 kilograme. Dezvăluirea a fost făcută recent, la o gală caritabilă la Monte Carlo unde a lăsat să i se observe burtica în toată splendoarea.  Actriţa se iubeşte cu producătorul de film Massimiliano di Lodovico, cu care formează un cuplu de 7 ani. „Bună, micuțule! Te simt şi tot ce ştiu sigur este că acesta este cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată Am împărțit acest trup timp de aproape 6 luni și am experimentat deja atât de multe împreună. Eu și tata aşteptăm cu mare nerăbdare să te cunoaştem. Șapte ani de iubire încoronați de cel mai frumos cadou”, a scris  recent Catrinel pe rețeaua de socializare. Citește și

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments