Cum se menține Alex Velea în formă

by Cristian Dobre

Dieta lui Alex Velea este de…vară, după cum mărturisește chiar artistul. Acesta  a dezvăluit câteva dintre secretele sale. De-a lungul timpului toată lumea a fost curioasă  să afle cum reușește el  să se mențină un „pachet de muşchi” .

Alex Velea are 34 de ani și este foarte atent la felul în care arată. Astfele că, pe lângă multele ore petrecute în sala de sport, acesta are grijă și de alimentație.

„Vara nu-i ca iarna, de aceea și obiceiurile culinare se schimbă odată cu creșterea temperaturii. Consum ceva mai multe salate cu carne evident. Nu mai mănânc aceeași cantitate de carbohidrați, adică orez sau ovăz. Ovăzul de dimineață l-am înlocuit cu omleta. În rest… muzică, dans, tatuaje și înghețată. Încerc să ajung măcar de trei ori pe săptămâna la antrenament, la sală, iar când nu am timp sau sunt plecat în țară pentru a concerta, fac clasicele flotări, abdomene și genuflexiuni care sunt sfinte.  Motto-ul meu: Nu postăm până nu ne pompăm!!!”, a povestit amuzat Alex despre dieta sa de vara.

 

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments