Cum se menține Adrian Enache în formă

by Cristian Dobre

Adrian Enache mărturisește că este mereu în formă pentru că are, ceea ce el numește ”bucuria de a trăi”.

Asta pentru că este un om credincios și îi mulțumește zilnic lui Dumnezeu pentru tot ce-i dăruiește. La 52 de ani, Adrian Enache este mereu în formă și nu-și arată nicidecum vârsta. Artistul are și rețeta ‘tinereții fără bătrânețe’, una în care nu există însă nicio dietă anume! La baza acesteia, spune artistul, se află și credința în Dumnezeu. El nu ascunde faptul că merge la biserică, dar se și roagă în fiecare seară și îi mulțumește celui de Sus pentru tot ceea ce-i dăruiește.

‘Fac foarte mult sport, sunt campion mondial cu naționala artiștilor la fotbal, muncim mult la antrenamente. În plus e și ceva nativ, trebuie să fii mereu optimist, să lași necazurile să curgă, să iei doar ce e bun în viață, valorile adevărate, bucuria de a trăi, de a-i mulțumi lui Dumnezeu pentru tot tot ce-ți dăruiește. Eu sunt un tip foarte credincios. Mă rog în fiecare zi și nu doar pentru mine ci și pentru cei ce au fost și sunt alături de mine’, a declarat Adrian Enache pentru Libertatea.

Dieta: o mare prostie!! Mai mult, artistul spune că a ține dietă este o mare prostie. ‘Mereu consum ceva dulce la cafeluța pe care o beau fără zahăr. Așa cum ne-au învățat francezii, o bucățică de ciocolată. Dacă mănânc mai mult, a doua zi sunt la sală. Nu dau sfaturi să ținem dietă, e o mare prostie. Poț să mănânci din toate câte puțin, cu o mare doză de bun simț, pentru că apoi nu-ți mai răspunde organismul la comenzi. Nu e păcat dacă guști, dar să nu începi să exegerezi’, a mai spus acesta.

Enache nu pare însă să împărtășească același punct de vedere cu partenera sa de viață, Iuliana Marciuc. Vedeta ne mărturisea, recent, că a început un program structurat pentru a slăbi, care conține, evident, și o dietă drastică.

Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments