Cum se înțelege Anda Călin cu mama lui Liviu Vârciu

by Cristian Dobre

Nu este un secret faptul că Anda Călin și Liviu Vârciu au o relație demnă de invidiat. Aceștia fac echipă bună peste tot, iar dragostea lor este nemărginită, dovadă fiind minunățiilor lor de copii: fetița Anastasia și băiețelul Liviu Matei, dar v-ați întrebat vreodată cum se înțelege partenera cântărețului cu mama lui?

De curând, Anda Călin a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri pe contul ei de Instagram. În cadrul acesteia, frumoasa șatenă a fost întrebată despre cum se descurcă cu creșterea celor doi copii, având în vedere că amândoi sunt micuți.

Mama lui Liviu Vârciu o ajută pe Anda Călin să-și crească copiii, fiind o bunică minunată

Cu această ocazie, Anda Călin a dezvăluit că ea și mama lui Liviu Vârciu se înțeleg de minune, dovadă fiind faptul că îi spune „soacră”. În același timp, partenera cântărețului a mărturisit că atât mama ei, dar și cea a artistului, o ajută ori de câte ori au timp cu îngrijirea celor doi copii.

„Am ajutor. În primele două luni am fost eu și Liviu. Făceam cu schimbul noaptea, cine dormea cu bebe. Acum le am pe soacra mea și pe mama mea care chiar mă ajută de fiecare dată când pot ele. Și este cu totul altceva, acum simt și eu ce înseamnă să ai un ajutor”, a transmis Anda Călin la InstaStory.

În cazul Anastasiei, partenera lui Liviu Vârciu nu a vrut ajutor

În continuare, Anda Călin a spus că la primul copil nu și-a dorit să aibă parte de niciun ajutor și ca de micuța Anastasia să se ocupe doar ea și tatăl ei. Deși Liviu Vârciu se implica foarte mult, vedeta a declarat că acum lucrurile sunt mai ușoare de când îi sar în ajutor și mama și soacra ei, așa cum ea a numit-o.

„Ajutor pe care eu nu l-am vrut la primul copil, pentru atunci aveam impresia că tot ceea ce fac eu este mai bine și am preferat să fim doar eu și Liviu. La al doilea când văd cum e cu ajutor. Îmi dau seama cât am greșit la primul și cât de bine mi-ar fi fost din punct de vedere fizic și mental”, a continuat vedeta.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments