Cum se înțeleg acum Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la ani buni de la despărțirea trupei Andre

by Cristian Dobre

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost cel mai iubit duo de fete de la noi în urmă cu mai bine de 20 de ani. Acum, după ani în care lumea a crezut că nimic nu le mai poate readuce pe aceeași scenă, sau măcar una în viața celeilalte, minunea s-a întâmplat, iar „Andre” s-a reunit. Dar oare cum se înțeleg cele două artiste, după nemulțumirile din trecut?

Andreea Bălan și Andreea Antonescu sunt prietene încă din copilărie, și au pus bazele unei trupe de seznațe, care a devenit repede adorată de milioane de copii din acea perioadă. După câțiva ani de celebritate însă, câteva neînțelegeri au intervenit între adolescentele de atunci

Andreea Antonescu a decis să trăiască visul american, astfel că pentru o perioadă, aceasta a fost stabilită peste Ocean, timp în care relația dintre ea și Andreea Bălan s-a răcit considerabil.

La ani bun, după ce au reușit să discute și să își rezolve problemele din copilărie, Andreea Antonescu a decis că Andreea Bălan trebuie să rămână în viața ei, indiferent de neînțelegerile din trecut.

„Cu bune și cu rele, Andreea a făcut parte din familia mea, și trebuie să rămână în familia mea, ăsta a fost motivul pentru care am ales-o pe Andreea să îi fie nașă fiicei mele. Și datorită faptului că am mai crescut, și, sperăm noi, ne-a mai venit mintea la cap. Nu putem să generalizăm. Au fost momente, au fost niște chestii din cauza oboselii, de la concerte, evenimente, doar că eram mult prea mici ca să manageriem noi toate lucrurile astea”, a declarat Andreea Antonescu, la Xtra Night Show, de pe Antena 1.

Cum se înțeleg acum Andreea Bălan și Andreea Antonescu, la ani buni de la despărțirea trupei Andre

La rândul ei, Andreea Bălan a recunoscut că, deși au avut parte de contradicții, unele dintre ele chiar mai dure, mereu au încercat să păstreze memoria timpului petrecut împreună. Astfel, prietenia lor a dăinuit chiar și după 20 de ani de la lansarea trupei „Andre”.

„Ne-am lămurit, din cauza cui, și din cauza trecutului și a traumelor. Dar acum suntem bine, suntem prietene. Atunci când ne-a fost greu, întodeauna am fost alături una de cealaltă. Ea, în special, când mie mi-a fost rău, și am fost în spital, și când am trecut prin perioade amoroase mai triste, ea a fost alături de mine cu toate sfaturile și tot sufletul. Când eram bine poate nu vorbeam, dar atunci când ne-a fost rău, chiar dacă nu vorbiserăm poate de trei luni, cinci luni, șase luni, a fost la telefon, sunt alături de tine, cu ce pot să te ajut, e foarte important”, a adăugat și Andreea Bălan.

Acum, Andreea Bălan și Andreea Antonescu se bucură de reușitele reunirii trupei care le-a consacrat, și își doresc să meargă mai departe pe același drum, de această dată împreună, așa cum au și început.

Sursa: spynews.ro

Facebook Comments