Cum se descurcă Ilinca Vandici pe perioada izolării

by Cristian Dobre

Aflată în autoizolare alături de soțul și fiul lor, Zian, Ilinca Vandici așteaptă cu nerăbdare reluarea emisiunii „Bravo, ai stil”, pe care o prezintă. În tot acest timp s-a ocupat mai mult de fiul ei, a citit cărți de dezvoltare personală, dar a și economisit bani.
Ilinca Vandici mărturisește că în această perioadă de izolare a avut timp să citească mai mult, să aibă tot felul de activități cu fiul ei, dar și să se țină departe de site-urile de shopping online, site-uri cu haine și accesorii pe care le accesa intens până acum.
„Nu cheltui foarte mult în perioada asta. Am cumpărat pentru Zian câteva chestii de care avea nevoie și în rest cumpărături pe care le fac săptămânal de la magazin, dar nu cantități industriale. Oricum, evident că am cheltuit mult mai puțin decât cheltui în mod obișnuit într-o zi normală. Deci pot să zic că am făcut economie”, a povestit prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil”.
În plus, Ilinca a mărturisit că aceste economii financiare au venit firesc, dat fiind vremurile în care ne aflăm, însă a învățat de-a lungul timpului să trăiască și cu bani mai puțini. „Nu mi-e frică să trăiesc fără bani. În general, decât de Dumnezeu și atât. Nu mi-e frică de absolut nimic, în rest, în viață, ne adaptăm. Orice vremuri vin ne adaptăm, că despre asta este vorba în evoluția umană”.
Sursa: libertatea.ro

Facebook Comments