Cum scăpăm de paraziții intestinali cu ajutorul produselor naturiste

by webeditor

De-a-lungul timpului, omul s-a confruntat cu o mulțime de probleme de sănătate din cauza contactului cu paraziții intestinali. 

 

Cum se realizează acest contact cu diferite tipuri de paraziți?

 

Mai simplu decât ne putem imagina. Spre exemplu, dacă nu ești suficient de atent cu propria igienă sau locuiești în același mediu cu animalul tău de companie, ești predispus într-o proporție foarte mare la contactul cu acești paraziți intestinali care pot apărea sub mai multe forme: giardia, tenii, limbrici, lamblia, amibe, toxoplasme – aceştia fiind câţiva dintre cei mai comuni paraziţi intestinali.

 

Nerespectând pașii esențali unei igiene corespunzătoare, inevitabil vei lua contact cu aceștia iar efectele produse asupra sănătății în urma infestării nu sunt deloc unele plăcute.

 

Transmiterea de la o persoană la alta se face foarte usor. Igiena trebuie să fie corectă, farfuriile, legumele, fructele, tacâmurile trebuie să fie foarte bine spălate. Infestarea se face și pe cale digestivă, prin consumul de alimente sau apă contaminate.

 

Efectele negative ale contaminării apar la aparatul digestiv. Problemele cele mai dese apar la copii, aceștia fiind predispuși într-o măsură mult mai mare infectării cu paraziții intestinali din cauza sistemului imunitar cu o sensibilitate mai mare decât la adulți. 

 

Giardia este un parazit intestinal ce locuiește în intestinul omului, apare cel mai adesea din consumarea apei contaminate dintr-un izvor, robinet sau orice altă sursă nesigură,spălarea alimentelor cu o apă contaminată sau, în cazul familiilor cu copii, schimbarea scutecelor prin care intră în contact cu materia fecală conduce la infectarea cu acest parazit intestinal. Este doar un exemplu din multitudinea de paraziți care pot pune stăpânire pe organismul nostru, însă este și unul dintre cele mai răspândite forme de infectare din această serie a paraziților.

 

Cum putem combate infectarea cu Giardia și cum reușim să ne menținem organismul curat și sănătos?

 

Răspunsul este cât se poate de simplu. Prin folosirea produselor antiparazitare naturiste, organismul se poate menține curat și, în cazul în care a fost infectat cu unul din acești paraziți, ei se pot elimina prin utilizarea tratamentelor pe bază de plante și, bineînțeles, prin păstrarea unei igiene corecte.

 

Cum ne ajută Giardinophyt, produs naturist, să scăpăm de paraziții intestinali?

 

În primul rând, Giardinophyt, precum si alte siropuri antiparazitare, prin formula ce favorizează eliminarea acestor microorganisme, împiedică înmulțirea lor și duce la eliminarea gazelor. 

 

Prin extractele sale vegetale de semințe de mărar, vetrice, cimbru și cuișoare se poate realiza o cură de 7 zile, repetitivă, cu acest produs prin care se previne și recidiva paraziților intestinali. 

 

Ce putem face pe lângă utilizarea acestui tratament naturist? 6 pași simpli și esențiali ce sunt recomandați pentru a permite o vindecare completă și definitivă:

 

  1. Spălarea pe mâini înainte de fiecare masă;
  2. Spălarea fructelor și legumelor înainte de a fi consumate;
  3. Se recomandă introducerea în alimentație a usturoiului și a unei cure pe bază de usturoi și miere de albine;
  4. Consumarea anumitor tipuri de fructe;
  5. Consumul de semințe de dovleac și de floarea-soarelui;
  6. Cimbrul – are efecte benefice în acest tip de afecțiuni.

 

Un alt efect benefic pe care produsul Giardinophyt îl are asupra organismului afectat este combaterea senzației de greață și vomă care apare în urma contaminării cu paraziți.

 

Respectând curele de 7 zile și sugestiile adiționale tratamentului, organismul fiecăruia dintre noi va prelua direcția combaterii virusului până la eliminarea completă a acestuia din organism și fără a afecta în vreun fel funcțiile acestuia, datorită proprietăților și ingredientelor naturale.

Facebook Comments