Cum sărbătorește Pavel Bartoș Crăciunul

by Cristian Dobre

Pavel Bartoș împrăștie veselie nu doar în platourile emisiunilor pe care le prezintă, “Vocea României” și “Românii au talent”, ci și familie și mai ales în perioada sărbătorilor! Îndrăgitul actor ne-a dezvăluit ce atmosferă minunată e la el acasă de Crăciun, când se apucă de copt prăjituri cu soția și cu cele trei fete ale lui – Eva, 15 ani, Rita, 11 ani, și Sofia, 5 ani.

– Pavel, cum arată Crăciunul în casa ta, cu 3 fete? Cât se râde, cât se decorează, câte prăjituri se coc? – Crăciunul este cea mai așteptată sărbătoare a anului, este preferata familiei! Decorăm casa cu mult înainte și ne bucurăm de fiecare detaliu. De obicei, în fiecare an, după 1 decembrie deja împodobim bradul și îl ținem până după începutul lunii ianuarie, până aproape de ziua mea (20 ianuarie – n.r.).

În general, în casa noastră se râde foarte mult, suntem o familie veselă, suntem oameni cărora ne place să petrecem timp împreună și să comunicăm cât mai mult! Pavel Bartoș Deși când sunt la muncă, la teatru, sunt foarte vorbăreț, acasă sunt cel mai tăcut om – acasă, cele care au prim-planul sunt fetițele mele, iar eu sunt unul dintre cei mai ascultători tați.

Am învățat, de-a lungul timpului, să am foarte multă răbdare, lucru care mă bucură foarte mult, dar mă simt, totodată, și unul dintre cei mai alintați oameni, datorită faptului că a mea casă este plină de fete. Nu facem foarte multe prăjituri, pentru că avem foarte multe cunoștințe care fac prăjituri diverse și foarte bune, dar coacem cozonaci. Cozonaci și pâine facem mereu, deoarece ne place mult mirosul!

– Care ai spune că fost cele mai frumoase Sărbători de iarnă, din copilărie până azi? – E ușor! Cele mai frumoase sărbători au fost absolut toate de când s-a născut primul copil! De la acel moment încolo, toate sunt senzaționale. Doar după ce ai primul copil, înțelegi cu adevărat ce înseamnă Moș Crăciun! Eu sunt un om care crede în Moș Crăciun!

Dacă vorbim despre copilărie, toate Crăciunurile erau extraordinare, deoarece era toată familia la un loc, în ciuda lipsurilor. Așa am învățat esența sărbătorilor – nu contează câte cadouri primești sau oferi, contează să îi ai alături pe cei dragi ție!

Sursa: libertatea.com

Facebook Comments